Ügyfélszolgálat

Rólunk

A MONTANA Tudásmenedzsment Kft. 1989-es alapítása óta a magyar informatikai piac élvonalbeli középvállalkozása.

Stratégiánk középpontjában önálló megoldásfejlesztő tevékenységünk áll, ezért rendkívül fontos szerepet játszik vállalatunknál az INNOVÁCIÓ és a KREATIVITÁS. Olyan alkalmazások kidolgozására koncentrálunk, amelyek a gazdaság szereplőinek, a legnagyobb szoftvergyártók által meg nem oldott problémáira nyújtanak megoldást.

Célunk olyan szolgáltatások kialakítása, amelyben a nyilvánosan elérhető információkat egy helyre gyűjtjük és automatizmusok segítségével rendszerezzük, hogy specifikus kategóriafák és keresési technikák segítségével felhasználóink számára elemezhetővé és feldolgozhatóvá tegyük.

A LEXPERT Határozatkereső a MONTANA Tudásmenedzsment Kft. szövegbányászati és szemantikus kereső technológiájára épülő tudásmenedzsment rendszere, amelynek célja a hatósági és magán jogalkalmazók, ügyvédi irodák és kamarák, gazdasági társaságok, illetve gazdasági vezetők és egyéb piaci szereplők munkájának elősegítése. Célunk összegyűjteni és egyetlen felületen kereshetővé tenni a jogszabályokat, a jogalkalmazásban kiemelkedő jelentőségű hatóságok által közzétett egyedi határozatokat, elvi iránymutatásokat, majd azokat jogszabályhelyek szerint, kategorizálva szűrni, azokban szemantikusan keresni.

Kapcsolat

Név*

Telefon*

Email*

Üzenet*

Biztonsági kód*
captcha


ZabbixSrvCheck_bb2db561b6e5